Schiphol dilatatie profielen

Ook op Schiphol is Donker Beton Techniek druk bezig. Veel betonherstel werkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Daarmee ondersteunen wij diverse opdrachtgevers op vele projecten binnen Schiphol. De werkzaamheden die door Donker Beton Techniek gedaan worden zijn o.a. het vervangen van de dilatatie profielen in de aankomst en vertrekhallen. De oude profielen voldoen niet meer aan de huidige eisen en worden vervangen door duurzame profielen. Donker Beton Techniek heeft een goede en snelle methode ontwikkeld om deze profielen te vervangen. De werkzaamheden vinden zowel overdag als in de nacht plaats. Omdat Schiphol 24 uur per dag in beweging is moeten de werkzaamheden goed afgestemd worden met de opdrachtgever. Het team van Donker Beton Techniek heeft hier veel ervaring mee dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.

 

Lijmwapening
Donker Beton Techniek is ook gespecialiseerd in lijmwapening. Dit systeem wordt toegepast om constructies te verstevigen. Op Schiphol hebben deze methode toegepast voor het verstevigen van de beton constructie waarna het gat ten behoeve van o.a. een lift of trap in de vloer gemaakt kan worden. De sterkte van de constructie en toe te passen lijmwapening wordt vooraf zorgvuldig berekend.

 

Parkeergarages
Donker Beton Techniek is ook werkzaam in de parkeergarages. De werkzaamheden zijn o.a. het vervangen van de hellingbaangoten. Deze zorgen voor de juiste afvoer van het hemelwater binnen de garage. Ook het aanbrengen van nieuwe coating en slijtlagen op de hellingbanen behoren tot de werkzaamheden van Donker Beton Techniek. En het vervangen en herstellen van de parkeervakken. Het aanbrengen van waterdichte dilatatieprofielen gebeurt ook regelmatig of reparatie hiervan.

Comments are closed.